despre noi

Organic Nulla s-a nascut din dorinta de a contribui la o lume fara plastic, in care alegerile sustenabile sa fie cat mai dese si sa intre in normalitatea fiecaruia dintre noi.

 

Sa alegem un saculet din bumbac pentru fructe sau legume in locul pungilor din plastic, o sacosa reutilizabila din material, sa purtam cu noi tacamuri reutilizabile din bambus sau inox si sa le refuzam pe cele din plastic, sa plecam la drum cu o cana sau o sticla TO-GO, nu sa contribuim cu zeci de sticle de apa din plastic la muntele de deseuri care se strange in fiecare secunda pe toata Planeta.

 

Din pacate, in Europa, mai putin de o treime din totalitatea plasticului utilizat este reciclata. Daca in 1950, in toata lumea se produceau 1,5 milioane de tone de plastic, in 2015, cifra a ajuns la 322 milioane de tone.

 

De aceea, colaboram cu furnizori ca Lamazuna, o companie franceza ce produce produse cosmetice ZERO WASTE sau ZERO PLASTIC pentru o Planeta mai curata si mai sanatoasa. Toate produsele Lamazuna sunt cosmetice vegane, cosmetice 100% naturale si cosmetice netestate pe animale.

Produsele Lamazuna au zero impact asupra mediului si sunt 100% biodegradabile. Toate amabalajele sunt colorate cu vopsea vegetala, astfel incat pot fi compostate fara probleme.
 

Colaboratorii nostri Iloveeco contribuie prin orice mijloace la crearea unui comportament de cumparare responsabil si o abordare cat mai „verde" si echilibrata fata de mediul inconjurator. Așa cum se spune, fiecare gest conteaza!

Cateva dintre proiectele in care sunt implicati sunt: Mic ajutor pentru Asociatia MagiCAMP, ajutor pentru copiii aflati in situatii medicale vulnerabile si Harta Romaniei fara plastic. In viitor, vor derula proiectul Proiectul: „ReB.earth” - masuri de prevenire a pierderii biodiversitati si de conservare a speciilor pe cale de disparitie.

Greenmade Zerowaste este o afacere locala din Targu Mures, cu produse handmade pentru o viata sustenabila si fara risipa. Comercializeaza alternative la folia de plastic sau de aluminiu de bucatarie, la caserole din plastic, dischete demachiante si nu numai.

In viitor, vom colabora cu ecoLiving UK, o companie cu emisie de carbon neutra, care planteaza cate un copac pentru fiecare produs vandut si care lupta pentru combaterea saraciei prin crearea locurilor de munca pentru locuitorii satelor (in cadrul proiectului Eden Reforestation Project). Mai mult, ecoLiving face parte si din proiectul 1% for the Planet, care lupta pentru o Planeta mai sanatosa.

 

Motto-ul nostru este:

 

Facem o schimbare AZI ca sa putem privi cu optimism spre ziua de maine! Fii si tu parte din comunitatea oamenilor care aleg un stil de viata zero-waste si sustenabil. Schimbarea chiar incepe cu fiecare dintre noi.

 

Fa acum primul pas!