livrare si retur

politica de livrare

livrare si retur.png

Produsele noastre sunt livrate exclusiv prin intermediul firmei de curierat DPD Romania.

 

Pentru comenzile in valoare de pana la 170 RON (inclusiv TVA), taxa de transport pe teritoriul Romaniei este de 17,90 lei. Pentru comenzile ce depasesc suma de 170 RON (inclusiv TVA), transportul este GRATUIT.

In Bucuresti, transportul este GRATUIT la comenzile peste 50 de lei, prin procesul de predare personala. Dupa ce plasati comanda alegand aceasta optiune de livrare, va dati acordul pentru a fi contactat telefonic sau prin e-mail in vederea stabilirii detaliilor de predare a coletului.

 

Coletele Organic Nulla sunt livrate in 2-4 zile lucratoare de la data validarii comenzii.

politica de retur

Cumparatorul (denumit si client, consumator) poate sa isi exercite dreptul de a returna produsele achizitionate pe website-ul www.organicnulla.ro in baza legii OG nr.130/2000, art.7 alin.1 fara a invoca un motiv anume.

Produsele pot fi returnate in maximum 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Singura obligativitate a cumparatorului este achitarea taxei de returnare a produsului/ produselor, care vor fi returnate prin intermediul firmei de curierat DPD Romania.

Intentia de retur se poate anunta pe:

  • adresa de e-mail: contact@organicnulla.ro (cu subiectul retur produse)

  • telefonic: 0770 637 475

  • pe Social Media (Facebook sau Instagram) sau WhatsApp

Va rugam sa precizati: numele, prenumele, adresa dvs. e-mail si numarul comenzii.

 

Produsul returnat trebuie sa fie neinceput, neutilizat, in ambalajul originat nedeteriorat (conform legii, NU SE POT RETURNA produse de ingrijire si igiena precum: periute de dinti, perii de par, dischete demachiante reutilizabile etc.)

In cazul in care produsul prezinta urme vizibile de folosire sau are ambalajul original deteriorat, SC Simple Living SRL isi rezerva dreptul de a nu rambursa valoarea produsului.

Rambursarea sumei de plata se va face in maximum 14 zile de la procesarea platii in contul aferent cardului cu care ati efectual plata online la plasarea comenzii. Daca ati achitat ramburs, vom decide impreuna ce tip de rambursare doriti.

Daca aveti intrebari suplimentare, nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail contact@organicnulla.ro